Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı

Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı


Gündem 5.07.2025 09:01:28 0
Adana ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı

Belediye yönelik yolsuzluk operasyonları kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Aziz İhsan Aktaş suç örgütü ile ilgili yapılan soruşturma çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı. Adana ve Adıyaman'da belediye üst düzey yöneticilerinden 8 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyetin belediyelerde arama yaptığı, belediye başkanları dahil gözaltına alınan 10 kişinin İstanbul'a götürüldüğü öğrenildi.

Ticaret'ten süt sektörüne 58,3 milyon TL ceza Ticaret'ten süt sektörüne 58,3 milyon TL ceza
Bursalılara 'tasarruf' çağrısı: 78 günlük suyumuz kaldı! Bursalılara 'tasarruf' çağrısı: 78 günlük suyumuz kaldı!
Bursa'da Keles Kocayayla Kültür Şöleni coşkulu geçti Bursa'da Keles Kocayayla Kültür Şöleni coşkulu geçti
Z kuşağına yönelik siber tehditlere karşı yeni adım Z kuşağına yönelik siber tehditlere karşı yeni adım
Edirne Keşan Belediyesi’nden vatandaşa aşure ikramı Edirne Keşan Belediyesi’nden vatandaşa aşure ikramı