Afyonkarahisarın patatesleri Mudanyada ihtiyaç sahiplerine

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde ürünü elinde kalan çiftçiden 80 ton patates alan Mudanya Belediyesi, bünyesindeki Zeytin Dalı Birimi aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerine sofralarına ulaştırmaya başladı.


Gündem 8.03.2021 13:30:00 0
Afyonkarahisarın patatesleri Mudanyada ihtiyaç sahiplerine

BURSA (İGFA) - Pandemi döneminde zor durumda kalan üreticiye çiftçiye imkanları ölçüsünde destek olmaya çalışan Mudanya Belediyesi, üreticilerden aracısız olarak aldığı soğan ve zeytin ardından sonra patatesi de ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı. Sosyal sorumluluk projeleriyle dayanışma ağını büyüttüklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Bu zor günlerde çiftçimize ve vatandaşa bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bize. Toplamda 80 ton patatesi Mudanyalıların sofrasına ulaştıracağız. İkinci 40 ton patatesimiz de sevkiyata hazır durumda. Mudanyalıların, sağlıklı gıdaya adil bir şekilde ulaşmaları için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.


Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"
Burada birlik beraberlik var Burada birlik beraberlik var