Ahmed Şara 4 Şubat'ta Türkiye'de... Suriye'den tarihi ziyaret

Ahmed Şara 4 Şubat'ta Türkiye'de... Suriye'den tarihi ziyaret


Dünya 3.02.2025 18:49:55 0
Ahmed Şara 4 Şubat

Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, 4 Şubat Salı günü Ankara’ya geliyor.

ANKARA (İGFA) - Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle yapacağı ziyarete ilişkin paylaşım, İletişim Başkanlığı'ndan yapıldı.

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek görüşmelerde Suriye’deki son gelişmeler, bütün boyutlarıyla ele alınacak olup ülkedeki ekonomik toparlanma, sürdürülebilir istikrar ve güvenliğin tesisi için iki ülke tarafından atılacak ortak adımların değerlendirileceği kaydedildi.

Görüşmelerde geçiş dönemi yönetimine ve Suriye halkına çok taraflı platformlarda sağlanabilecek destekler üzerinde de durulacağı belirtildi.

Isparta’da Karayolları kamyonu alev alev yandı Isparta’da seyir halindeyken motor kısmından alev alan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait kamyon, itfaiyenin yoğun müdahalesine rağmen tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.
Başkan Başdeğirmen soğuk havalara karşı pazarcı esnafına gökkubbe fuar alanı’nı açtı Isparta’da etkili olan soğuk hava, pazarcı esnafını olumsuz etkilerken, yaşanabilecek ürün kayıplarının önüne geçmek amacıyla Isparta Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldı.
MHP’den ova’da tarıma destek ziyareti MHP’li isimler, Kaş Ova Mahallesi’nde faaliyet gösteren Uçak Kardeşler paketleme tesisini ziyaret ederek tarım, üretim ve istihdamın önemine dikkat çekti.
Daşdöner: Gelir var eser yok Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner, mevcut yönetimi sert sözlerle eleştirdi: “Kaynak var, hizmet yok.”
Antalya’da yayla dondu Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak Mahallesi sınırlarındaki Çanakyaran Yaylası, etkili olan soğuk hava dalgasıyla birlikte tamamen buzla kaplandı.