Ahmed Şara 4 Şubat'ta Türkiye'de... Suriye'den tarihi ziyaret

Ahmed Şara 4 Şubat'ta Türkiye'de... Suriye'den tarihi ziyaret


Dünya 3.02.2025 18:49:55 0
Ahmed Şara 4 Şubat

Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, 4 Şubat Salı günü Ankara’ya geliyor.

ANKARA (İGFA) - Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle yapacağı ziyarete ilişkin paylaşım, İletişim Başkanlığı'ndan yapıldı.

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek görüşmelerde Suriye’deki son gelişmeler, bütün boyutlarıyla ele alınacak olup ülkedeki ekonomik toparlanma, sürdürülebilir istikrar ve güvenliğin tesisi için iki ülke tarafından atılacak ortak adımların değerlendirileceği kaydedildi.

Görüşmelerde geçiş dönemi yönetimine ve Suriye halkına çok taraflı platformlarda sağlanabilecek destekler üzerinde de durulacağı belirtildi.

Meteoroloji uyardı: Hafta sonu kar, fırtına ve çığ riski Hafta sonu yurt genelinde hava durumu bölgelere göre farklılık gösterecek.
Sosyal konut projesinde kura süreci devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ koordinasyonunda yürütülen 500 bin konutluk sosyal konut projesinde kura çekimleri sürüyor. İzmir ve Hatay’da inşa edilecek konutların hak sahipleri bugün gerçekleştirilen kura ile belirleniyor.
Liglerde haftanın maç takvimi açıklandı Futbol liglerinde bu hafta yoğun bir maç programı futbolseverleri bekliyor. Trendyol Süper Lig’de 25, Trendyol 1. Lig’de 29, Nesine 2. Lig’de ve Nesine 3. Lig’de yeni hafta karşılaşmaları oynanacak.
Antalya açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem Antalya açıklarında sabah saatlerinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Sarsıntının merkez üssünün Akdeniz açıkları olduğu bildirildi.
Antalya esnafı tek yürek: Alkan AESOB başkanlığına aday Mehmet Ali Alkan, AESOB Başkanlığına resmen aday oldu. 5 oda başkanının desteğiyle Antalya esnafı “tek yürek” mesajı verdi.