AK Parti Antalya: Afetten Etkilenen Çiftçimize Destek Sürecek

Antalya’da hortum ve su baskınlarında 2 bini aşkın çiftçinin 9 bin dekar serası zarar gördü; Milletvekili Atay Uslu, devlet desteğinin süreceğini açıkladı.


Gündem 10.02.2026 22:41:00 0
AK Parti Antalya: Afetten Etkilenen Çiftçimize Destek Sürecek

Antalya’da son günlerde etkili olan hortum ve su baskınlarından etkilenen çiftçiler, üretimlerini sürdürebilmek için yenileme çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Finike ve Kumluca’da çiftçilerle bir araya gelerek sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

Antalya Valiliği, Tarım Teşkilatı ve ilgili kurumlar tarafından yürütülen hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını belirten Uslu, Antalya’nın farklı ilçelerinde 2000’den fazla çiftçiye ait yaklaşık 9 bin dekar serada 1,3 milyar lirayı aşan zarar oluştuğunu ifade etti.

Milletvekili Atay Uslu, hükümetin daha önceki yıllarda olduğu gibi afetlerden etkilenen Antalyalı çiftçilere gerekli desteği vermeye devam edeceğini vurguladı.

soğuktan koruma çerçevesi görseli olabilir
Burdur OSB’de mermer fabrikasında kaza: 5 işçi yaralandı Burdur 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir mermer fabrikasında kesim sırasında devrilen bloktan kopan parçaların isabet etmesi sonucu 5 işçi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Burdur'da güvenlik ve koordinasyon masaya yatırıldı Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında düzenlenen toplantılarda, kentin asayiş düzeni ve ilçelerdeki yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Başkan Başdeğirmen’den Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e destek Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkanı Zeynep Güneş’e yönelik hakaret içerikli söylemlere tepkiler sürerken, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Kıyafet üzerinden siyaset yapılmaz, hizmet konuşulur” diyerek kad
AK Parti Antalya: Afetten Etkilenen Çiftçimize Destek Sürecek Antalya’da hortum ve su baskınlarında 2 bini aşkın çiftçinin 9 bin dekar serası zarar gördü; Milletvekili Atay Uslu, devlet desteğinin süreceğini açıkladı.
Serik’te Yaban Domuzlarına Karşı Sürek Avları Sürüyor Serik’te yaban domuzlarının tarım arazilerine verdiği zararı önlemek amacıyla düzenlenen sürek avlarında, Karıncalı bölgesinde kota dahilinde 22 yaban domuzu vuruldu.