Ak Parti Burdur Belediye başkan adayı Mehmet Şimşek oldu

Ak Parti Burdur Belediye başkan adayı Mehmet Şimşek oldu


Siyaset 17.01.2024 19:01:00 0
Ak Parti Burdur Belediye başkan adayı Mehmet Şimşek oldu

AK Parti Burdur Belediye Başkanı adayı kim oldu? AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı kimdir? AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek kimdir? 

İşte Mehmet Şimşek'in biyografisi

AK Parti'nin Burdur Belediye Başkan adayı merak konusu oldu. Henüz resmi açıklama gelmese de, şu ana kadar elde edilen bilgilere göre adaylık için Mehmet Şimşek'in ismi ön plana çıkıyor.

Halen sır gibi saklanan ve resmi açıklama yapılmayan AK Parti'nin Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek olarak görülüyor. Muhtemelen Mehmet Şimşek'in isminin resmi makamlarca açıklanması bekleniyor.

MEHMET ŞİMŞEK Kimdir?

Mehmet Şimşek, Burdur'da doğdu. Mehmet Şimşek, Burdur bürokrasisi ve spor camiasının çok yakından tanıdığı bir isim. Mehmet Şimşek, Milli Eğitim şube müdürlüğü, İl Sosyal Hizmetler il müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde daire başkanlığı gibi görevleri yürüten, aynı zamanda ilimizde başta hentbol branşı olmak üzere sportif faaliyetlerin içinde yer aldı. Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlık görevini üstlenen Mehmet Şimşek, beş yıl önce 2019’daki aday adaylığı deneyiminden sonra ikinci kez AK Parti’den Burdur belediye başkanı adayı oldu.


2024 yılı Gençlik Kampları Ulusal Kamp Dönemi Başvuruları Başladı! Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan, yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi...
Ülkü’de Bilim Ve Bahar Şenliği Isparta Ülkü İlkokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Bahar Şenliğinde öğrenciler bilim standı ve okul kermesi ile güzel bir gün geçirdiler.
Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı Öğrenciler Eğirdir gölü kıyılarında çevre temizliği yaptı
TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR TCG GEDİZ- TCG BANDIRMA FIRKATEYNLERİ İLE ALANYA TCSG 92. SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETE AÇILIYOR
ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER ANTALYA GENÇLİK MERKEZİ PEHLİVANLARI ER MEYDANLARINDA BİZDE VARIZ DEDİLER