AK Parti Camiası Yasta! Bucak'ın Tanınan İsmi Hayatını Kaybetti

AK Parti Bucak Kadın Kolları’nın önceki dönem başkanı Hatice Dalgar vefat etti. Bucak ve AK Parti teşkilatı, bu üzücü haberle sarsıldı.


Siyaset 5.10.2024 22:46:00 0
AK Parti Camiası Yasta! Bucak

AK Parti Bucak Kadın Kolları’nın önceki dönem başkanı ve aynı zamanda AK Parti Bucak İl Genel Meclisi üyesi olan Avukat Hatice Dalgar, hayatını kaybetti. Dalgar, Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'un teyzesi olarak da tanınıyordu.

AK Parti teşkilatı ve sevenleri büyük bir üzüntü içinde. Merhumenin cenazesi ile ilgili detaylı bilgilendirme ilerleyen saatlerde paylaşılacaktır.


Antalya'da hava durumu! 6.10.2024 Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi öğretim üyelerine ödül Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen nadir ve zorlu operasyonun bilimsel çalışması Minimal İnvaziv Jinekolojik Cerrahi Kongresi’nde bu yıl en iyi bildiri ödülüne layık görüldü.
Burdur Baro'suna ilk kadın seçildi Burdur Barosu başkanlığına Meltem Özdemir seçildi. İlk kadın baro başkanı unvanını kazanan Özdemir, 162 oy alarak seçimleri kazandı. Detaylar haberimizde.
Altın Portakal Film Festivali" geleneksel kortejiyle başladı Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 61’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin geleneksel Cam Piramit önünden başlayan kortej geçişine, aralarında Salih Güney, Burak Serdar Şanal, Mehmet
Ak Parti ve Milletvekili Mustafa Oğuz vefat eden teyzesi Hatice Dalgar için mesaj paylaştı Ak Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, teyzesi olan eski kadın kolları başkanı ve mevcut il genel meclis üyesi Hatice Dalgar vefat etti.