AK Parti heyetinden Mekke Erkek Kur’an Kursu’na ziyaret

AK Parti Heyetinden Mekke Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret


Siyaset 12.03.2025 20:30:00 0
AK Parti heyetinden Mekke Erkek Kur’an Kursu’na ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, İl Başkanı Furkan Cem Er, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte Mekke Erkek Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında heyet, kurs yetkilileri ve öğrencilerle bir araya gelerek eğitim süreçleri hakkında detaylı bilgi aldı. Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim ve dini ilimler alanındaki eğitimlerine yönelik yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti heyeti, gençlerle sohbet ederek onların görüş ve taleplerini dinleme fırsatı buldu.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Zafer Sırakaya, Kur’an kurslarının toplumun manevi gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetişmelerinin önemine dikkat çeken Sırakaya, eğitimlerine destek olmak amacıyla her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Heyet ile öğrenciler arasında samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, gençler kendilerine sunulan eğitim imkânlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkürlerini sundular. Eğitim süreci, öğretim metotları ve gelecekte planlanan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve yapılan dualarla sona erdi.

Menderes Türel'den Rıza Perçin'e tebrik: Antalyaspor öz evladına emanet Antalyaspor’da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulun ardından Rıza Perçin oy birliğiyle kulüp başkanlığına seçildi. Yeni Başkan Perçin, “Burası öz evlatlarının elinde” diyerek camiaya birlik mesajı verdi. Eski yönetimin borçla
Sütçüler’de TOKİ konutları yükseliyor: İlçe yeni bir çehreye kavuşuyor Isparta’nın Sütçüler ilçesinde yükselen TOKİ konutları, ilçeye yeni bir soluk getiriyor. Başkan Yurdabak, ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için yoğun mesai harcıyor.
Sahte köpekbalığı videosu paniğe neden oldu: Kemer'le ilgisi yok! Kemer Açıklarında Köpekbalığı Görüldüğü İddiası Asılsız Çıktı: Kaymakamlık ve Uzmanlardan Açıklama
Antalyaspor’da yeni dönem: Rıza Perçin başkan! Antalyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul’un ardından kulübün yeni başkanı oybirliğiyle Rıza Perçin oldu. Eski Başkan Mustafa Ergün’ün sert açıklamaları damga vururken, Perçin “Kulübümüz öz evlatlarının elinde” diyerek yeni dönemin şi
Kırsalda bereket projesi: Üreticiye hayvan başına 18 bin tl destek Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Kırsalda Bereket Projesi ile Üreticiye Hayvan Başına 18 Bin TL Destek