AK Parti Sütçüler ilçe başkanı Adem Kılıç görevi bıraktı

AK Parti Sütçüler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Adem KILIÇ, cumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.


Siyaset 18.10.2024 00:42:00 0
AK Parti Sütçüler ilçe başkanı Adem Kılıç görevi bıraktı

Kılıç gerekçesinde şu ifaderleri kullandı; "

Bir yılı aşkın süredir yürütmekte olduğum AK Parti Sütçüler İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu önemli davayı birlikte yürüttüğümüz yönetim kurulumuza, mahalle ve köy temsilcilerimize, partimizde bize her koşulda destek olan görevli, görevsiz tüm üyelerimize ve Sütçüler'li hemşerilerimize, muhtarlarımıza, il genel meclis üyelerimize, İl teşkilatımıza, belediye başkanımıza, ve bize bu davayı devreden önceki dönem ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ederim. Davamız AK, Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN" dedi.


 


Burdur'da konut satışları fırladı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayında Türkiye genelinde kaç konut satışı yapıldığını açıkladı. 2024'ün ocak ayından eylül ayına kadar satılan konut sayısı geçen yıla göre 5,2 artarak 947 bin 236'ya çıktı. Peki Burdur'da k
Antalya'da vergi borcu olan firmalar açıklandı Türkiye genelinde vergi borcunu ödemeyen mükelleflerin yer aldığı 'vergi yüzsüzleri listesi' açıklandı.Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından vergi borcunu ödemeyen mükelleflerin yer aldığı liste, Antalya Vergi İdaresi Başkanlığı t
Antalya basının acı günü! Gazeteci Vedat Özkeleş hayatını kaybetti TRT, Anadolu Ajansı gibi birçok ajans ve ulusal gazetelerde görev yapan Antalya'nın sevilen isme Gazeteci Vedat Özkeleş hayatını kaybetti.
Isparta'da vergi borcu olan firmalar açıklandı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi borcunu ödemeyenlerin listesinin isim isim açıklanacağını duyurdu.
AK Parti Sütçüler ilçe başkanı Adem Kılıç görevi bıraktı AK Parti Sütçüler İlçe Başkanlığı görevini yürüten Adem KILIÇ, cumartesi günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.