AK Parti'de yeni üyelere rozet töreni! 7 bin 841 yeni üyeye temsili tören

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, partiye katılan 7 bin 841 yeni üyeyi temsilen 41 üyeye rozet takıldı.


Siyaset 24.03.2024 20:07:00 0
AK Parti

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda rozet takma töreni yapıldı. İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üyeyi temsilen 41 üyeye rozetlerinin takıldığı tören düzenlediklerini söyledi. Yerel seçim çalışmalarını 19 ilçede başarıyla yürüttüklerini dile getiren Çetin, "Antalyalılar yanımızda olduğunu gösterdi. Hizmet kısırlığına son vermek isteyen bir kent var.

5 yılda yapılmayanların çok fazlasını yapmaya geliyoruz. Vaat edilip yapılmayanların yerine yeni vizyonlarla geliyoruz. 19 ilçe ve büyükşehire talibiz. Antalyalılara 5 yıl daha kabusa dönüşen yılları yaşatmayacağız. 19 ilçe ve büyükşehirde zafere ulaşacağız. 1 Nisan sabahı yarım kalan işleri yapmaya başlayacağız" dedi.

"ANTALYA'DA FETRET DÖNEM BİTECEK"

Antalya Milletvekili Mustafa Köse de seçim sürecinde son döneme yaklaştıklarını ve çalışmaları kapsamında görüştükleri insanların partiye teveccüh gösterdiğini söyledi. Önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Antalyalılar hizmete hasret kalmış. Bu hasretin biteceğinden eminler. Son derece heyecanlılar. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adayımız Hakan Tütüncü'yü görmek istediklerini, Antalya'nın her yerinde, sahada gördük. 31 Mart akşamı Antalyalıların teveccüh ve desteğiyle görev başlayacak. Antalya'nın her yerinde adayımız Tütüncü'nün hazırlayıp sunduğu projelerin halkımız tarafından fark edilip benimsendiğini görüyoruz. Ulaşımdan altyapıya, şehrin vizyonuna kadar gerçekçi, güven veren projeler olduğunu oy vermeyecekler bile görüyor. Antalya ideolojiye bakmadan bu projeleri destekleyecektir. Adaylarımıza destek vereceğiz. Antalya'nın fetret devrini bitireceğiz ve Hakan Tütüncü başkanımızla altın çağını yaşatacağız" diye konuştu.

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ise şunları söyledi:

"Türkiye'ye Antalya'dan çok güzel zafer ilan edeceğiz. Adı 31 Mart zaferi olacak ve Antalya'nın altın çağını hep beraber yaşatacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla gelecek için aynı yolda yürümek bizim için mutluluk. Her yeni gelen arkadaşımız bu hareketi güzelleştirdi, dinamik hale getirdi."

Törene Kepez Belediyesi Başkan Adayı Rıza Sümer ile diğer ilçe belediyelerinin başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Törende aralarında CHP Kepez Belediyesi Meclis Üyesi ve eski grup sözcüsü Eren Kurt, CHP'nin eski Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız'ın da yer aldığı, öncesinde farklı partileri Antalya'da temsil eden yöneticilerin de bulunduğu yeni üyelere rozet takıldı.

Alanya'da kırmızı alarm! Yüzlerce ev ve sera tehlike altında Antalya Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Mehmet Dikici öncülüğünde yürütülen bilimsel çalışmalar, Alanya ve çevresindeki derelerde oluşabilecek olası taşkınların
Antalya'da domuz eti skandalı! Tarım ve Orman Bakanlığı ifşa etti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan taklit veya tağşiş yapılan gıdalar listesi, gıda skandallarını tek tek ortaya çıkardı.
Vali Erin, Kur'an öğrenen öğrencilerle bir araya geldi Isparta Valisi Abdullah Erin, Mekke Eğitim Vakfı Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Eğitimi sürdüren vakıf yöneticileri ve hocalara teşekkür eden Vali Erin, çocukların manevi ve akademik yönden donanımlı
Recep Özel’den ahde vefa ziyareti AK Parti YSK Temsilcisi ve Ege Bölge Sorumlusu Recep Özel, partiye uzun yıllar emek veren Av. Hatice Seher Sağdıç’ı ziyaret etti. Ziyaret, parti tabanında memnuniyetle karşılandı.
Süleyman Demirel hatıra müzesi açıldı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO'da, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in anısını yaşatmak amacıyla hazırlanan hatıra müzesi törenle ziyarete açıldı.