Gündem

Gündem Haberleri

Akranları kitap, o atık peşinde


Gündem 1.11.2021 19:00:00 0
Akranları kitap, o atık peşinde

Batmanda 27 Ekim tarihinde açılan 4 Kitap fuarını her gün birlerce kişi ziyaret ediyor.

Ercan ARSLAN (Batman Haber)- Ziyaretçiler arasında çocukların daha fazla olması dikkat çekerken, Batman Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtılan hediye çeklerini alan öğrenciler, beğendikleri kitapları almak için fuar alanına akın ediyorlar.

Öğrenciler fuarda kitap alma telaşına düşerken, fuar alanının girişinde bulunan alanda bir çocuğun ise atık kağıt toplama çabasında olduğu kameralara yansıdı. Fuar alanındaki çocuklar kitap, o ise eve ekmek götürme derdindeydi.


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI