Alanya’da çöp ev temizlendi: Sağlıklı yaşam alanı yeniden kazandırıldı

Alanya’da çöp ev temizlendi: Sağlıklı yaşam alanı yeniden kazandırıldı


Gündem 21.02.2025 18:29:00 0
Alanya’da çöp ev temizlendi: Sağlıklı yaşam alanı yeniden kazandırıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevre ve halk sağlığını tehdit eden bir çöp evi temizleyerek mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

Güllerpınarı Mahallesi Hacet Caddesi'nde bulunan ve çevreye kötü koku yayarak hijyenik olmayan bir ortam oluşturan çöp ev, belediye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla temizlendi. Binada yaşayan vatandaşların sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için özverili bir şekilde çalışan ekipler, çöpleri tahliye ettikten sonra gerekli dezenfeksiyon işlemlerini de gerçekleştirdi.

Mahalle sakinleri, belediye ekiplerinin hızlı müdahalesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, bu tür çalışmaların halk sağlığı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Yetkililer ise, benzer durumlarla karşılaşan vatandaşların ilgili birimlere bildirimde bulunmaları gerektiğini vurguladı.

Alanya Belediyesi, çevre ve toplum sağlığını tehdit eden durumlara karşı çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

2 kişi görseli olabilir

Fotoğraf açıklaması yok.3 kişi görseli olabilir

Isparta'dan Şam'a gönül sofrası Isparta Belediyesi Suriye'nin başkenti Şam'da Türkmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Tadamon Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar programında Ramazan’ın manevi ruhu yaşatıldı, kardeşlik, birl
Araç İçinde Vurulmuş Halde Ölü Bulundu Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Karapınar Köyü Kuşdili mevkiindeki dağlık alanda 52 yaşındaki bir kişi aracında hayatını kaybetmiş halde bulundu.
Burdur’da 4 Çocuk Anneliğiyle Otobüs Şoförü! Burdur’da 4 Çocuk Anneliği ve Otobüs Şoförlüğünü Bir Arada Yürüten Kadın
Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı Oldu Mustafa Tünay, HSK Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı. Isparta Adliyesi’nden HSK’ye kritik görev transferi gerçekleşti.
Isparta’da zekât ve bağış çağrısı: Diyanet Vakfı iletişim ve hesap bilgilerini paylaştı Türkiye Diyanet Vakfı, Isparta’da ihtiyaç sahipleri ve yetim aileler için zekât ve bağış çağrısı yaptı; vatandaşlar iletişim ve hesap bilgileri üzerinden destek verebilecek.