Aliağa Petkimspor-Tofaş karşılaşmasına COVID-19 tehiri!

ING Basketbol Süper Ligi’nin 27.Haftasında Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak olan Aliağa Petkimspor-Tofaş mücadelesi, teknik ekipteki iki antrenörün COVID-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Gündem 2.04.2021 11:00:00 0
Aliağa Petkimspor-Tofaş karşılaşmasına COVID-19 tehiri!
İZMİR (İGFA)- Aliağa Petkimspor’un teknik ekibinden iki antrenörün COVID-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle Aliağa Petkimspor-Tofaş mücadelesi ileri bir tarihe ertelendi. Aliağa Petkimspor, sosyal medya hesapları üzerinden ertelemeye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kulübümüz tarafından 1 Nisan Perşembe günü yapılan COVID-19 PCR testleri sonuçlanmış ve teknik ekipten iki antrenörümüzün test sonuçları pozitif çıkmıştır. Herhangi bir semptom göstermeyen antrenörlerimizin izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. 3 Nisan Cumartesi günü Tofaş Spor Kulübü ile oynayacağımız karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.”

Aliağa Petkimspor’un rakibi Tofaş, kulübün sosyal medya hesabından, rakibimiz Aliağa Petkimspor a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz, paylaşımında bulundu.