Aliağaspor hazırlık maçında rahat kazandı


Gündem 28.05.2021 03:00:00 0
Aliağaspor hazırlık maçında rahat kazandı

Hazırlık maçında sahasında Ayvalıkgücü Belediye Sporu ağırlayan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, rakibini 3-1 mağlup etti. 

İZMİR (İGFA)- Aliağaspor FK, evinde Ayvalıkgücü Belediye Sporu ağırladı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Aliağaspor FK, rakibi karşısında rahat bir galibiyet kazandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan karar neticesinde 9 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) gruplar belirlendi. 2.Bölge 2.Grupta yer alan Aliağaspor FK’nın rakipleri İzmir Spor ile Çiğli Belediye Spor oldu. 4 bölgede 3 ve 4’erli 8’er grup oluşturuldu. Çift devreli lig esasına göre oynanacak maçlar sonunda birinci olacak 8 takım daha sonra tarafsız sahada eleme usulüne göre mücadele verecek. Bölge birincisi olacak 4 takım adını 3.Lig’e yazdıracak.


Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu Çiğlili sporseverler sağlıklı beslenme seminerinde buluştu
Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu Sakarya Bike Fest’te bayram coşlusu
İlaç raporlarıyla ilgili yeni karar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini bildirdi. Işıkhan, aile hekimlerinin reçete edebildiği ilaçların sayısını
MİT'ten çocuklara sosyal medya uyarısı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet sayfasında, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu. MİT uyarılarında, hesapların g
ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması ADD Keşan Şubesi’nden 19 Mayıs açıklaması