Gündem

Gündem Haberleri

Altınova’da yollar açılıyor


Gündem 14.05.2020 02:28:00 0
Altınova’da yollar açılıyor

Kepez Belediyesi, Altınova Sinan Mahallesi’nde imar planında olmasına rağmen kapalı olan Elif Sokağı ulaşıma açıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 30 yıldan fazla süren imar sorunun çözülmesinden sonra Altınova bölgesinin alt ve üst yapı hizmetleri hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Bölgedeki mahallelerde imar planına uygun şekilde yeni yeşil alanlar üretilirken, imar planında yer alan yollarda açılıyor. Altınova Sinan Mahallesi’nde imar sorunundan dolayı uzun yıllar açılamayan Elif Sokak, imar planının yapılmasının ardından yoluna kavuşuyor.

Elif Sokak havaalanı yoluna bağlanıyor   

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle Fatih Sokak ile Ülker Sokak arasında kalan yolu açma çalışmasını başlattı. Bulldozer paletli iş makinesiyle açılan yola, kamyonlarla getirilen hafriyat malzemesi greyder ile seriliyor. Daha sonra silindir iş makinesiyle hafriyat ezilerek, yolun kot seviyesi oluşturuluyor. Fen İşleri Müdürlüğü, yapım çalışmasını tamamladıktan sonra genişliği 15 metre, uzunluğu 821 metre olan yolu sathi asfaltla kaplayacak.
Elif Sokak, doğusundaki Ülker Sokak ile havaalanı yolu olarak da bilinen Serik Caddesi’nin yan yoluna ulaşım imkânı sağlaması bakımından önem taşıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki kapalı olan imar yollarını açmaya devam edeceklerini ifade ettiler.  

 

Isparta Müteahhitler Birliği İlçelere Açılıyor Kurumsallaşma sürecini tamamlayarak yeni ofisini hizmete açan Isparta Müteahhitler Birliği, şehir merkezinde yakaladığı güçlü birlikteliği şimdi ilçelere taşımayı hedefliyor.
Yusuf İbiş Burdur’da Gençlerle Buluştu: “Kararlı ve Azimli Gençlik Burada” AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, Burdur İl Başkanlığı’nda gençlik teşkilatlarıyla bir araya gelerek hedef ve ihtiyaçları istişare etti; Burdur gençliğinin kararlı ve çalışkan yapısına vurgu yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü