Anadolunun Kadın Gücü Şansıyla yarışacak

Kadın üreticileri ve tasarımcıları desteklemek amacıyla düzenlenen Anadolu’nun Kadın Gücü yarışması bu yıl üçüncü kez ‘’Şans’’ temasıyla düzenleniyor.


Gündem 6.03.2021 13:30:00 0
Anadolunun Kadın Gücü Şansıyla yarışacak

BURSA (İGFA) - Geleneksel motifleri ve kültürel değerleri modernize ederek günümüze taşıyan ürünlere dönüştürmeyi teşvik etmek amacıyla 5 ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından kadın tasarımcı ve üreticiler 5 ayrı kategoride yarışacak.

Takı, Tekstil, Ev & Dekorasyon, Kahve Seti kategorilerinde satışa sunulmaya hazır ürünler yarışırken; illüstrasyon kategorisinde yaratıcı çizgiler arasından seçim yapılacak. Yarışma, www.anadolununkadingucu.com adresi üzerinden 31 Mart 2021’e kadar başvuruları kabul ediyor.

Jüri, 5 kategoride finalistler arasında değerlendirme yaptıktan sonra her kategorinin birinci sonuçları Mayıs 2021 tarihinde açıklanacak. Birincilere 10 bin TL ön alım garantisi veren yarışmada, yerel kalkınmayı desteklemek amacıyla; bölgedeki kadın üreticiler ilgili müze mağazalarının tedarikçi listesine de alınacak.


TÜSÇAD Atranos tatil köyünün temeli atıldı TÜSÇAD Atranos tatil köyünün temeli atıldı
Nevide Çiçek'ten göndermeli dans Nevide Çiçek'ten göndermeli dans
Akıllı şehir yönetişim uygulamalarıyla Konya’da koordinasyon artırılacak Akıllı şehir yönetişim uygulamalarıyla Konya’da koordinasyon artırılacak
Düzce olası afetlere güçlü hazırlanıyor Düzce olası afetlere güçlü hazırlanıyor
Başkan Altay: “Küçük Aymanas Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladık” Başkan Altay: “Küçük Aymanas Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladık”