Anaokullarında karantina 10 güne düştü


Gündem 28.10.2021 14:00:00 0
Anaokullarında karantina 10 güne düştü

Anaokullarındaki karantina süresi 14 günden 10 güne düşürüldü.

ANKARA (İGFA)  - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, anaokullarında 14 gün olan karantina süresinin 10 gün olarak uygulanacağını duyurdu.

Bakan Özer, yeni dönemde eğitimde izlenecek yol haritasıyla ilgili, "Benden reform beklemeyin. Önceliğim reform değil, mevcut hizmetleri geliştirmek, eksiklerimizi gidermek." dedi.Temel Eğitimde 10 bin Okul Projesi kapsamında 3 bin yeni anaokulu yapılacağını belirten Bakan Özer, aynı proje ile 40 bin yeni ana sınıfı açılacağını belirterek, yeni oluşturulacak kapasite ile bağımsız anaokulu ve ana sınıflarında eğitim alan öğrenci sayısını 2.5 milyona çıkaracaklarını söyledi.

 


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI