Antalya Anadolu Lisesi EVDE OKUL" eTwinning artırılmasını hedefliyor


Eğitim 5.06.2021 00:39:00 0
Antalya Anadolu Lisesi EVDE OKUL

Antalya Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Fügen Süzen tarafından yürütülen "EVDE OKUL" eTwinning artırılmasını hedefliyor.

Proje kapsamında Mart ayından itibaren uzaktan eğitim daha verimli olması için fikir alışverişinin ardından öğrenciler karma şekilde ayrılarak farklı branş öğretmenleri eşliğinde 7. ayrı dersin tüm bu derslerden edinilen çıkarmalarla dijital ortamda bir uzaktan eğitim rehberi çıkarıldı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi psikiyatri Ana Bilim Dalı öğretim görevlisi Uzman Dr. Ali Erdoğan tarafından pandemide gençlerin ruh sağlığı konulu bir söyleyişide gerçekleşti.

Açıklama yok.

Antalya Anadolu Lisesi'nde harem selamlık uygulama


İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul ve 25. Dönem İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10’a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranıysa yüzde 20’ye çıkarıldı.
Dağcılar tecrübelerini AFAD personeline aktardı Isparta AFAD arama ve kurtarma personeli, teknik beceri ve kabiliyetlerini arttırmak için Sütçüler İlçesi Çandır Köyü’nde düzenlenen Yaz Dağcılık Eğitimi’ne katıldı.
İzmir'de STK'lar bilgilendirildi İzmir'de STK'lar bilgilendirildi