Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus+ Projesi kapsaminda Almanyadaydı


Eğitim 29.06.2022 10:23:00 0
Antalya Anadolu Lisesi öğrencileri Erasmus+ Projesi kapsaminda Almanyadaydı

Antalya Anadolu Lisesinin 5 öğrencisi ve okul müdür yardımcısı Fatoş YÜCEDAĞ, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü akreditasyonu ile Erasmus+ K1 okul eğitimi çerçevesinde bir hafta Almanyanın Schwetzingen kentinde eğitim faaliyetlerine katıldı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü akreditasyonu ile Erasmus+ K1 okul eğitimi alanında Antalya Anadolu Lisesi olarak Almanya'nın Schwetzingen kentinde Carl Theodor Schule okuluyla yapılan öğrenci hareketliliği faaliyetlerinde ülkemizin, ilimizin, il milli eğitim müdürlüğümüzün ve Antalya Anadolu Lisesinin tanıtımı yapıldı. Öğrenciler proje danışmanları Fatoş YÜCEDAĞ rehberliğinde hazırladıkları faaliyet konuları olan sürdürülebilir çevre ve geri dönüşümün önemine ilişkin sunumlar, dijital içerik ve oyunlarla gençlerin eğlenerek öğrenmelerine olanak sağladılar.

  

 

Yurt dışı faaliyetleriyle müdür yardımcımız Fatoş YÜCEDAĞ Avrupa eğitim sisteminde uygulanan başarılı örnekleri yerinde görme fırsatı buldu; yenilikçi yöntemler öğrenerek mesleki anlamda daha donanımlı hale geldi.

Alman akranları ile birlikte derslere katılan öğrencilerimiz, yapılan çeşitli bilim etkinlikleri ve kültürel gezilerle beraber dolu dolu bir hafta geçirdiler. Sertifikalarını alan öğrenciler, dil becerilerini geliştirirken Avrupalı akranları ile beraber kültürel zenginlik açısından çok verimli tecrübeler edinmiş oldular.

 

 

 

 

 


Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak