Antalya Kumluca'da sağlık çalışanlarına 'Tıp' ziyareti

Antalya Kumluca'da sağlık çalışanlarına 'Tıp' ziyareti


Yaşam 14.03.2025 18:03:24 0
Antalya Kumluca

Antalya'da Kumluca Belediye Başkanı Uzman Dr. Mesut Avcıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA)- Sağlık hizmetlerine katkı sağlayan sağlık çalışanlarını, meslektaşlarını ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'ndeki çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Başkan Avcıoğlu, sağlık emekçilerinin insan hayatına değer kattığını ve büyük fedakarlıklarla toplum sağlığına hizmet ettiğini belirterek, "Sağlık hizmetlerine olan katkıları ve fedakarlıklarıyla hayatımızı daha iyiye taşıyan tüm sağlık emekçilerinin Tıp Bayramı’nı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Bilecik Valisi üniversitelilerle fidan dikti Bilecik Valisi üniversitelilerle fidan dikti
Başdeğirmen çifti, ailelerinden uzakta eğitim gören öğrencilerle buluştu Başdeğirmen çifti, ailelerinden uzakta eğitim gören öğrencilerle buluştu
Sütçüler Belence köyü muhtarından kuraklık uyarısı Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Belence Köyü Muhtarı Daşdöner, küresel ısınmanın etkileri nedeniyle 2025 yılının daha kurak geçeceğine dikkat çekerek köy halkına önemli uyarılarda bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıkla
AK Parti genel başkan yardımcısı Ömer İleri Burdur'da konuştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, bir dizi ziyaret ve AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan "Gönül Sofraları" etkinliği kapsamında Burdur’a geldi.
MAKÜ'nün 'köy üniversitesi' projesi Susuz Köyü'nde devam etti Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından toplumsal katkı projeleri kapsamında hayata geçirilen ve Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan 'Köy Üniversitesi' projesi, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyü'nde de