Antalya Muratpaşa’dan 89 milyonluk yatırım

Antalya Muratpaşa’dan 89 milyonluk yatırım


Ekonomi 10.01.2025 13:12:10 0
Antalya Muratpaşa’dan 89 milyonluk yatırım

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, önemli bir yatırıma imza atarak Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunu 4 tır ve 2 çöp kamyonuyla güçlendirdi. Belediye Başkanı Ümit Uysal, 89 milyon TL’lik bu yatırım için, “Her şey komşularımıza, ülkemize, insanımıza daha iyi hizmet edebilmek için” dedi.

ANTALYA (İGFA) - Belediyeye teslim edilen 4 tır ve 2 çöp kamyonunu inceleyen Başkan Uysal, yatırımın ‘yeşil enerji ve sürdürülebilirlik paketi’ kapsamında leasing modeliyle finanse edildiğini belirtti. Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “Koşullar zor, ekonomik kriz ağır” diyerek, bu süreçte Antalya’nın turizm sayesinde Türkiye için bir nefes borusu olduğunu vurguladı.

Antalya’nın, Türk turizminin başkenti olduğu bilinciyle çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Bütün güçlüklere ve bütün sıkıntılarımıza rağmen leasing yöntemiyle 4 yeni tır ve 2 yeni çöp kamyonunu araç filomuza katmış bulunuyoruz. Her şey komşularımıza, ülkemize, insanımıza daha iyi hizmet edebilmek için.Hayırlı olsun.”

Başkan Uysal, yeni araçların temizlik çalışmalarını daha hızlı ve verimli hale getirerek hizmet kapasitesini önemli ölçüde artıracağını da sözlerine ekledi.

ADGİAD’da Bayrak değişimi: Ali Çetin’den birlik ve dayanışma vurgusu “ADGİAD’ın 9. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleşirken, Ali Çetin’in hemşehri derneklerine verdiği güçlü destek ve birleştirici mesajları öne çıktı.”
Isparta’da kadın mahkumlara diksiyon eğitimi Isparta E Tipi Cezaevindeki kadın hükümlüler, Valilik koordinasyonunda yürütülen programla diksiyon eğitimi alarak iletişim ve kendini ifade etme becerilerini güçlendirdi.
DSİ kepçesiyle ‘define arama’ iddiası Burdur’u karıştırdı Kamuya ait kepçenin izinsiz kazıda kullanıldığı iddiası şehirde büyük tepki toplarken, İl Özel İdaresi’nin denetimsiz işleyişi eleştirilerin odağına yerleşti.
Burdur ASH il müdürlüğünden şehit öğretmenin ailesine anlamlı ziyaret Ağlasun’da Şehit Öğretmen Bayram Yeşil’in annesine yapılan ziyarette, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri destek ve dayanışma mesajı ileterek öğretmenlerin anlamlı gününde şehitlerin aziz hatırasını yad etti.
Burdur’da sağlıkta yeşil dönüşüm başladı İl Sağlık Müdürlüğü’nün BAKA destekli “Yeşil Hastane” projesinin ilk fazı tamamlandı; eğitimlerle oluşturulan Yeşil Ekipler tüm sağlık tesislerinde çevresel dönüşüme öncülük edecek.