Antalya Büyükşehir belediyesi soruşturmasında 3 tahliye

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik “rüşvet” ve “yolsuzluk” iddiaları kapsamında yürütülen soruşturmada tutuklu bulunan 3 şüpheli tahliye edildi.


Asayiş 19.12.2025 22:52:00 0
Antalya Büyükşehir belediyesi soruşturmasında 3 tahliye

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen soruşturma kapsamında, Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek ile H.T.A. ve S.E. hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı uygulanarak tahliye kararı verildi. Şüphelilerin son ifadelerinin alınmasının ardından, mevcut delil durumu dikkate alınarak tahliyelerine hükmedildiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan Zuhal Böcek, Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ile 2024 yılında evlenmişti. Zuhal Böcek, 27 Temmuz sabahı Antalya’dan İstanbul’a uçakla gittiği sırada İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınmış, savcılık işlemlerinin ardından “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması” suçlamasıyla tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hâkimliğince 31 Temmuz’da tutuklanmıştı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği, adli kontrol altındaki şüphelilerle ilgili sürecin ise ilerleyen aşamalarda yeniden değerlendirileceği belirtildi.

Umudunu kaybetmedi Can’a kavuştu: Kanseri yendi anne oldu Henüz evliliğinin ilk yılında 3. evre meme kanserine yakalanan 32 yaşındaki Ecem Türkdoğan, üç buçuk yıllık zorlu tedavi sürecini başarıyla tamamladı.
ITSO ile Isparta serbest muhasebeci mali müşavirler odası’dan dış denetçi eğitim protokolü Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Arasında Protokol İmzalandı
İMO Antalya'dan Antalya-Konya yolu yorumu: Hesaplar yetersiz, şeffaflık yok! Yağış sonrası Antalya-Konya kara yolunun büyük bölümünün sular altında kalması tartışma yarattı. İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, projede taşkın ve drenaj hesaplarının yetersiz olabileceğine dikkat çekerek bilimsel ve şef
Serik’te Üreticiye 53 Milyon TL Tarım Desteği Antalya Serik'te 2025 yılı tarımsal üretim destek ödemeleri kesinleşti. İlçedeki üreticilere yönelik destek ödemeleri hesaplara yatacak.
Müftülükten Aksöz'ün “Hurma” İddiasına Yalanlama Aksöz’ün hurma paylaşımına Müftülük görevlisinden yanıt geldi. Okullara yalnızca imsakiyeler ve etkinlik ajandası gönderildiği, hurma dağıtımı yapılmadığı açıklandı.