Antalya’da ikinci Kent Lokantası Kepez’de açıldı

Antalya’da ikinci Kent Lokantası Kepez’de açıldı


Yaşam 31.07.2025 14:55:25 0
Antalya’da ikinci Kent Lokantası Kepez’de açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden vatandaşlara destek olmak amacıyla hayata geçirdiği “Kent Lokantası” projesini yaygınlaştırıyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlara destek olmak amacıyla hayata geçirdiği “Kent Lokantası” projesinin ikincisi, Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların uygun fiyatlı ve kaliteli yemeğe ulaşabilmesi amacıyla Kepez ilçesi Güneş Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ikincisi Kent Lokantası’nı hizmete açtı. İlk günkü menüde tavuk çorbası, etli nohut, pilav ve salata yer aldı. Dar gelirli vatandaşlar, öğrenciler ve emekliler başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet verecek olan Kent Lokantası, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden EKDAĞ A.Ş. tarafından işletilecek. Lokanta, hem ekonomik hem de sağlıklı beslenme imkânı sunarak sosyal belediyeciliğin önemli bir örneğini hayata geçiriyor.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN

Kent Lokantası’ndan faydalanan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi. Öğle yemeği için yeni açılan kent lokantasına gelen vatandaşlardan Can Keskin, “Fiyatları duyunca geldik. Tesis tertemiz, servis güzel, yemekler çok lezzetli. Bina yeni ve hijyen açısından çok iyi. Klima ve havalandırma sistemi oldukça yeterli. Lavabolar dahi pırıl pırıl. Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Vatandaşlardan Doğan Yıldıztekin ise, “Fiyatlar gayet makul, ortam temiz ve ferah. Bu güzel tesisi bizlere kazandırdığı için Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Manavgat’ta Sözen soruşturması genişliyor: 12 kişi tutuklandı Antalya’nın Manavgat ilçesinde eski Belediye Başkanı Şükrü Sözen dönemine ilişkin yürütülen rüşvet, zimmet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı.
Isparta’ya dev ulaşım hamlesi: Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Kavşağı ve Dörtyol-Şarkikaraağaç yolu açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Isparta’da Şehit Orhan Burak Büyükçaylı Farklı Seviyeli Kavşağı ile Dörtyol-Şarkikaraağaç Yolu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Yüksek hızlı trenlerde yolcu sayısı 110 milyona ulaştı T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre Türkiye’de yüksek hızlı trenlerle bugüne kadar yaklaşık 110 milyon yolcu seyahat etti. YHT hatlarının toplam uzunluğu ise 2 bin 251 kilometreye ulaştı.
Isparta'da kentsel dönüşüm süreci başladı Isparta Ormanevleri Sitesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin ilk adımı atıldı. Binaların dayanıklılığını belirlemek amacıyla karot alım çalışmalarına başlandı.
Meteoroloji uyarıdı: Sağanak, yoğun kar ve toz taşınımı geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde etkili olacak yeni hava sistemi için uyarıda bulundu.