Antalya'da aile hekimlerinden yeni yönetmelik protestosu: Talepler karşılanmazsa eylemler sürecek

Antalya'da aile hekimlerinden yeni yönetmelik protestosu: Talepler karşılanmazsa eylemler sürecek


Sağlık 7.01.2025 00:02:00 0
Antalya

Antalya'da aile hekimleri, kısa bir süre önce yürürlüğe giren Yeni Aile Hekimleri Yönetmeliği'ni protesto etmek için İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplandı. Eyleme, Antalya Tabipler Odası Başkanı, Hekim Birliği Antalya Şube Başkanı ve diğer sağlık çalışanları katıldı. Aile hekimleri, yönetmeliğin geri çekilmesini ve taleplerinin yerine getirilmesini istedi.

Orhan Tekin, aile sağlığı merkezlerinin kamu tarafından donatılması gerektiğini belirterek, hekim başına düşen nüfusun 2 bini geçmemesi, aile sağlığı merkezi sayısının artırılması ve çalışan maaşlarının iyileştirilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, sağlık hizmetlerinin nitelikli olabilmesi için yeterli zaman ve olanak sağlanması gerektiğini vurguladı. Tekin, taleplerinin karşılanmaması durumunda eylemlerin devam edeceğini belirtti.

Dr. Süleyman Basa, Kent Konseyleri Birliği Yönetimine Seçildi TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu’na Seçildi
Yöresel Kıyafetler Şarkikaraağaç’ı salladı Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Yöresel Kıyafet ve Şalvar Gecesi”, yoğun katılım ve renkli görüntülerle adeta kültürel bir şölene dönüştü. İlçe merkezi ile çevre köylerden gelen yaklaşık 1100 kadını
Ücretsiz seferlerle Davraz’a gittiler, karın keyfini çıkardılar Isparta Belediyesi, sömestre tatilinde çocukların ve ailelerinin tatili daha verimli ve keyifli geçirebilmesi amacıyla Davraz Kayak Merkezi’ne ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor. İlk gün otobüslerle Davraz Kayak Merkezi’ne giden
Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnafla Buluştu AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnaf Ziyaretinde Bulundu
Antalya iç kesimlerinde kuvvetli don ve buzlanma uyarısı! Meteoroloji, Antalya'nın iç kesimlerinde pazar gününden itibaren sıcaklıkların hissedilir derecede düşeceğini ve kuvvetli buzlanma ile don olaylarının yaşanabileceğini açıkladı.