Antalya'da eski eşi tarafından yakarak öldürülen pınar zorlu hayatını kaybetti

Antalya'da eski eşi tarafından yakarak öldürülen pınar zorlu hayatını kaybetti


Gündem 19.01.2025 17:54:00 0
Antalya

Antalya'da eski eşi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan Pınar Zorlu, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. 31 Aralık 2024'te Muratpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, 20 gün önce boşandığı eşi Gürhan Ü., tartıştığı Pınar Zorlu'yu motosikletle kovalamış ve bir binanın arkasında üzerine benzin döküp ateşe vermişti. Yanık tedavisi gören Zorlu, vücudunun %60'ı yanık durumda hastanede hayatını kaybetti. Eski eşi, ifadesinde eylemi önceden planladığını ve tartışma sırasında gerçekleştirdiğini belirtmişti. Pınar Zorlu’nun ablası, kız kardeşinin sürekli tehdit edildiğini söylemişti. Cenaze yarın defnedilecek.

2 kişi, sakal ve gülümseyen insanlar görseli olabilir
3 kişi ve düğün görseli olabilir

AK Parti'den Özgür Özel tepkisi: Ahlak yoksunu... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Lideri Özgür Özel'e 'Kullandığı cümleler ise siyasi terbiye yoksunluğunun da zirvesi olmuştur. Siyasi ahlak ve terbiye yoksunu bu ifadeleri kendisine aynen iade ediyoruz.' sözleri ile tepki gösterd
Birçok ilde okullar tatil edildi! Valiliklerden açıklama Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından kar yağışı birçok ilde etkili olmaya başladı. Öyle ki kar yağışının etki göstermesi ile birlikte birçok şehirde okullar tatil edildi.
Finike sahil yolu’nda trafik kazası: 4 Yaralı Finike sahil yolu’nda trafik kazası: 4 Yaralı
21 aylık bebeğin ölümüne adli ve idari soruşturma 21 aylık bebeğin ölümüne adli ve idari soruşturma
'Bahçeli hastaneye kaldırıldı' iddialarına Özel Kalem açıklaması 'Bahçeli hastaneye kaldırıldı' iddialarına Özel Kalem açıklaması