Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi beklenmektedir.
Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnafla BuluştuAK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Gündoğmuş’ta Esnaf Ziyaretinde BulunduAntalya iç kesimlerinde kuvvetli don ve buzlanma uyarısı!Meteoroloji, Antalya'nın iç kesimlerinde pazar gününden itibaren sıcaklıkların hissedilir derecede düşeceğini ve kuvvetli buzlanma ile don olaylarının yaşanabileceğini açıkladı.
TİMBİR Temsilcisi Fatih Demirtaş’ın Acı GünüTİMBİR Isparta Şarkikaraağaç Temsilcisi ve AK PARTİ Şarkikaraağaç il genel meclis üyesi Fatih Demirtaş’ın babası Kadir Demirtaş, bugün Beyköy Köyü’nde son yolculuğuna uğurlanacak.Salda Kayak merkezi sezonu coşkuyla açtıBurdur’un kış turizmi adreslerinden Salda Kayak Merkezi, Vali Tülay Baydar Bilgihan’ın katılımıyla sezonu açarken, merkezin bölge turizmi ve yerel ekonomiye önemli katkı sunması bekleniyor.