Antalya'da kar ve tipi nedeniyle 3 arkadaş mahsur kaldı

Antalya’nın İbradı ilçesinde yayla dönüşü kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 3 kişi, Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.


Gündem 18.02.2025 00:38:00 0
Antalya

Antalya Manavgat’tan bir araçla İbradı ilçesi Başlar Mahallesi’ne bağlı "Çeçkar Yaylası" olarak bilinen Yukarı Işıklar Yaylası’na giden 3 arkadaş, 2 gün yaylada kaldıktan sonra dönüş için yola çıktı.

Vatandaşlar yağan kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbar üzerine mahsur kalanların kurtarılması için Manavgat Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü çalışma başlattı. İş makinesi ile yolun açılması ile 3 kişi kurtarıldı. Kurtarılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Şoför esnafı yarın sandıkta Isparta Şoförler Odası seçiminde üç aday yarışıyor, esnaf yarın sandık başına gidiyor.
Vali Hulusi Şahin Alanya’da iki okulu hizmete açtı Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya’da hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Yanıklar Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Hatice Rabia Tuncer Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Isparta’da iki önemli projenin protokolü imzalandı Isparta’da bağımlılıkla mücadele ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılmasına yönelik iki önemli projenin protokolü imzalandı.
Itso’nun girişimleri sonuç verdi: Sigorta teknik personel yeterlilik sınavı ilimizde yapılacak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, bir süredir yürüttükleri çalışmalar neticesinde Sigorta Teknik Personel Yeterlilik Sınavının ilimizde yapılacağını açıkladı. Başkan Çelik, “Isparta, Türkiye’deki
İyi Partili Doğan: 4 bin tl öğrenciye yetmez İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Mahmutcan Doğan, KYK burs ve kredi tutarlarının artan ulaşım ve beslenme giderleri karşısında öğrencilerin temel ihtiyaçlarını bile karşılamaktan uzak olduğunu belirterek, gençlerin geçim