Antalya’da trans güzellik yarışması düzenlendi

Antalya’da trans güzellik yarışması düzenlendi


Yaşam 10.05.2024 10:34:00 0
Antalya’da trans güzellik yarışması düzenlendi

Antalya'da LGBT dayatmasına hizmet: TRANS GÜZELLİK YARIŞMASI!

Antalya'da bir eğlence merkezinde translardan oluşan bir güzellik yarışması düzenlendi. Vatan Partisi Öncü Kadın sosyal medyada yayınlanan görüntülere tepki gösterdi.

Görüntülerde yapılan yarışma büyük ihtimalle ya bir disko, ya da kafede yapılmış yarışma önceden duyulmadı ve bundan kimsenin haberi yoktu, yarışma olup bittikten sonra servis edildi. Sosyal medyada büyük tepkilere neden olan trans güzellik yarışması videoları ve fotoğrafları büyük kamuoyu oluşturdu şimdiye kadar hiçbir sivil toplum kuruluşu ve partilerden olayla ilgili bir tepki açıklaması gelmedi bir tek Vatan Partisi bu konuya tepki çekti

Bu eylemlerle LGBT propagandası yapıldığını belirten Avukat Zerrin Öztürk, bu normalleştirme çalışmalarına hükümetin kanunla karşılık vermesini istedi.
Antalya’da trans güzellik yarışması düzenlendi. Bir eğlence merkezinde yapılan yarışma sosyal medyadan duyuruldu. Vatan Partisi etkinliğe tepki gösterdi.

Yarışmayla LGBT Propagandası yapıldığına dikkat çeken Öncü Kadın Merkez Yürütme Kurulu üyesi Zerrin Öztürk yapılan iş bir normalleştirme çalışmasıdır dedi.

Öztürk bu tarz propagandaların trans bireyleri de hedef aldığını açıkladı.

İnsanın toplumsal ilerleyişinin hedef alındığını belirten Öztürk, "LGBT kanunu biran evvel çıkarılmalıdır” ifadelerini kullandı.
 


SAFARİ ARAÇLARINA YÖNELİK UYGULAMA YAPILDI SAFARİ ARAÇLARINA YÖNELİK UYGULAMA YAPILDI
Belediyeler birliği toplantısı gerçekleştirildi 2024 Belediyeler Birliği ilk toplantımızı IBKM Kültür Merkezinde düzenlendi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise “2024 Belediyeler Birliğ...
ISUBÜ 6. Kuruluş Yıldönümü, Akademik Başarı Ödül Töreni ve 2023-2024 Akademik Yılı Biniş Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi ISUBÜ 6. Kuruluş Yıldönümü, Akademik Başarı Ödül Töreni ve 2023-2024 Akademik Yılı Biniş Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi
Kepez ragbi çeyrek finalde Bu sezon kurulan Kepez’in kadın ve erkek ragbi takımları, çeyrek finallere kadar yükseldi
JANDARMA EKİPLERİ YARALI BAYKUŞUN İMDADINA YETİŞTİ JANDARMA EKİPLERİ YARALI BAYKUŞUN İMDADINA YETİŞTİ