Gündem

Gündem Haberleri

Ardahanda yengesini öldürdü

Ardahan’ın Posof ilçesinde bir şahıs, yengesini silahla öldürdü.


Gündem 7.02.2021 18:30:00 0
Ardahanda yengesini öldürdü

ARDAHAN (İGFA) - Ardahanın Posof ilçesine bağlı Derindere köyünde yaşanan olayda, S.Ç. (24) adlı genç, sevdiği 16 yaşındaki T.A.yı kaçırdı. Yapılan istişareden sonra olayın büyümemesi için aileler arasında anlaşılacağı sırada tartışma çıktı. Çıkan tartışmada kızın amcası Cemil A., tabancasını çekerek toplantıda ağabeyinin hanımı 43 yaşındaki G.A.’yı ateş ederek yaraladı. Olay yerine ambulans çağrılarak, yaralı G.A. hastaneye kaldırıldı. Posof İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de olay yerine gelerek yengesini vuran Cemil A.yı gözaltına aldı. Yaralı G.A. ise yolda hayatını kaybetti.  Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti