Artvin’de farklı suçlardan aranan 61 kişi yakalandı

Artvin’de farklı suçlardan aranan 61 kişi yakalandı


Gündem 11.12.2024 16:28:23 0
Artvin’de farklı suçlardan aranan 61 kişi yakalandı

Artvin Valiliği, polis ve jandarmanın operasyonlarında farklı suçlardan aranan 61 kişinin yakalandığını bildirdi.

BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Valilikten yapılan açıklamaya göre, aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik il genelinde 29 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında emniyet ve jandarma ekiplerince çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda, 10-20 yıl hapis cezası olan 3, 5-10 yıl hapis cezası bulunan 1, 0-5 yıl arası hapis cezası olan 10 ve ifadeye yönelik aranan 47 kişi olmak üzre toplam 61 kişi yakalandı.

Ormana Gençlik Derneği’nden İbradı Belediyesi’ne Ziyaret Ormana Gençlik Derneği üyeleri, İbradı Belediyesi’ni ziyaret ederek gençlerin beklenti ve projelerini paylaştı. Başkan Hatice Sekmen, gençlere her alanda destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.
Türkiye’de doğal sit alanı 28 bin 907 km²’ye ulaştı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl 1,777 kilometrekarelik alanı daha doğal sit alanı olarak tescilleyerek biyolojik çeşitliliği koruma çalışmalarını sürdürdü.
Uluborlu Sporla Büyüyor Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yaptığı temasların ardından ilçeye kazandırılan spor yatırımlarında önemli aşamaların tamamlandığını açıkladı.
Atasoy: “Sürecin en sağlıklı değerlendirmesini hukuk yapacaktır” Atabey eski Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Atabey Belediyesi’ne ilişkin kamu zararı iddialarıyla ilgili devam eden dava süreci hakkında açıklamalarda bulundu.
Hafta sonu yurdun batısı yağışlı geçecek Hafta sonu yurdun batı kesimlerinde yağış beklenirken, diğer bölgelerde parçalı ve az bulutlu hava etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinde seyredecek.