Artvin’de farklı suçlardan aranan 61 kişi yakalandı

Artvin’de farklı suçlardan aranan 61 kişi yakalandı


Gündem 11.12.2024 16:28:23 0
Artvin’de farklı suçlardan aranan 61 kişi yakalandı

Artvin Valiliği, polis ve jandarmanın operasyonlarında farklı suçlardan aranan 61 kişinin yakalandığını bildirdi.

BAYRAM SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Valilikten yapılan açıklamaya göre, aranan şüphelilerin yakalanmasına yönelik il genelinde 29 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında emniyet ve jandarma ekiplerince çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda, 10-20 yıl hapis cezası olan 3, 5-10 yıl hapis cezası bulunan 1, 0-5 yıl arası hapis cezası olan 10 ve ifadeye yönelik aranan 47 kişi olmak üzre toplam 61 kişi yakalandı.

Keçiborlu Belediyespor’dan kritik galibiyet Bölgesel Amatör Lig’de Keçiborlu Belediyespor, Can Polat Çelik’in golüyle Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.
Giden Gelmez’de kış büyüsü Antalya Akseki’de Giden Gelmez Dağları karla kaplandı, ortaya kartpostallık manzaralar çıktı.
Zirve Değişti! Türkiye’nin En Zengin İlleri 2025 Açıklandı Türkiye'nin En Zengin İlleri 2025 Listesi Güncellendi! Zirvedeki Şehir Değişti
Hukukta Skandal Yöntem: Borçlunun Akrabalarına Haciz Tehdidi Borçludan tahsil edilemeyen alacaklar nedeniyle bazı hukuk bürolarının, “olası alacaklı” gerekçesiyle borçlunun anne-baba, kardeş, çocuk ve hatta kiracısına kadar haciz ihbarnamesi gönderdiği...
Bakan Göktaş’tan Müjde: Kamuya 3 Bin Personel Bakan Göktaş’tan Müjde: Kamuya 3 Bin Yeni Personel Alımı, Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor