“Asla Geç Değil” tiyatro oyunu büyük alkış topladı

“Asla Geç Değil” tiyatro oyunu büyük alkış topladı


Sanat 13.01.2024 00:42:00 0
“Asla Geç Değil” tiyatro oyunu büyük alkış topladı

Senaryosunu Emine Öney'in yazdığı ve yönettiği “Asla Geç Değil” tiyatro oyunu seyirci ile buluştu. Tiyatro oyununu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu tarafından Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda sergilenen tiyatro oyunu sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Yönetmen yardımcılığı koltuğunda Gülsun Tunçer ile Salihcan Kılınç'ın oturduğu iki perdelik oyun, İstanbul'da yaşlı bir çiftin evine iki öğrencinin gelmesinden sonra hayatlarında yaşanan değişimi anlatıyor.

Yaşlı çiftin komşularıyla bir yetenek yarışmasına girerek, birincilik ödülünü kazanmalarını anlatan oyun, salonu dolduran sanatseverlerden büyük alkış topladı. 1960, 1970, 1980 ve 1990'lı yıllara ait şarkılardan da kesitlerin sunulduğu oyunu izleyenler şarkılara alkışlarla eşlik etti.

Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş, oyun sonrasında yaptığı açıklamada, “Emine Öney'in yazıp yönettiği oyun çok anlamlı ve güzeldi. Kemer Belediyesi olarak Kemer'de sanatsal faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz. Tiyatro oyununda emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Emine Öney ise desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin'e teşekkür etti.

Oyun sonrası Başkan Vekili Tıraş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin oyunculara çiçek verdi.

Kepez Meclisi’nden vefa örneği: Gazetecilerin isimleri parklarda yaşayacak Kepez Belediye Meclisi, Antalya basın camiasında görev yapmış ve yakın zamanda hayatını kaybeden gazetecilerin isimlerini ilçedeki parklara vererek bir vefa örneği sergiledi. Gazeteci Cengiz Savaşeri’nin ismi Ünsal Mahallesi’nde,
Senirkentli çiftçiler dev karpuzlarla rekor kırıyor Senirkentli çiftçiler Erdal Akıncı ve Aykut Örmeci, her biri 20 kiloyu aşan dev karpuzları ve üzüm üretimiyle dikkat çekiyor. Organik tarımda yakaladıkları başarı, hem bölge ekonomisine katkı sağlıyor hem de genç çiftçilere ilham
AK Parti’den Isparta çıkarması: Türkiye yüzyılı vizyonu anlatıldı AK Parti, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” kapsamında Isparta’nın ilçe ve beldelerinde vatandaşlarla buluşarak gelecek vizyonunu anlattı, halkın sorun ve taleplerini dinledi.
Gençlik ve spor il müdürlüğü’nden arsa hissesi satışı Isparta Gençlik Spor İl Müdürlüğü Isparta Merkezdeki çeşitli arsa hisselerini ihale ile satışa çıkarıyor.
Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi sabote edilemez Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi sabote edilemez