AÜ REKTÖRÜ ÜNAL'DAN TÜREL VE ÖZHASEKİ DURUMLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA


Gündem 9.02.2020 23:42:00 0
AÜ REKTÖRÜ ÜNAL

Antalya serik'te akşam saatlerinde trafik kazasında yaralanan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yusuf Ziya Yılmaz ve eski Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in sağlık durumlarına ilişkin AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, açıklama yaptı. Ünal, "Hiçbirinin hayati tehlikesi yok. Sadece Mehmet Özhaseki'nin burnunda tekbir kırık var. Burun kemiğine cerrahi bir müdahale yapılacak" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, açılmasında...


Kaza geçirenlerin hiçbirinin hayati tehlikesi yok. Sadece Sayın Mehmet Özhaseki'nin burnunda tekbir kırık var. Burun kemiğine cerrahi bir müdahale yapılacak. Ayrıca Yusuf Ziya Yılmaz'ın eşinin omuzunda ortopedi müdahalesi gerektiren küçük bir işlem var. Başka önemli bir durum yok. Muhtemelen Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz bu akşam çıkar. Mehmet Özhaseki de burun kemiğine müdahale yapılırsa bugün misafir ederiz. Dedi."

CGTN: II. Dünya Savaşı’nda biyolojik savaş faaliyetleri yürüten kötü şöhretli Japon Birliği'ni konu alan filmin prömiyeri 18 Eylül'de CGTN: II. Dünya Savaşı’nda biyolojik savaş faaliyetleri yürüten kötü şöhretli Japon Birliği'ni konu alan filmin prömiyeri 18 Eylül'de
Kuzeyde sağanak, güney ve batıda mevsim normalleri Kuzeyde sağanak, güney ve batıda mevsim normalleri
Kayseri Büyükşehir'in müzeleri festivalle doldu taştı Kayseri Büyükşehir'in müzeleri festivalle doldu taştı
Türkiye’nin mutfağında iki Ispartalı Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Feyzullah Sağlam ve Başkan Yardımcısı Nebi Çetin, Türkiye Aşçılar Federasyonunun yönetim kurulu üyeliğine seçildiler. Isparta gastronomisinin tanıtımı açısından önemli bir göreve gelen
Gazeteci Özdemir’den Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözler Gazeteci Özdemir’den Başkan Başdeğirmen’e övgü dolu sözler: “Isparta’yı adeta cennet yaptınız”