Avrupa Parlamenterler Meclisi'nde Adana rüzgarı

Avrupa Parlamenterler Meclisi'nde Adana rüzgarı


Yaşam 5.07.2025 12:37:31 0
Avrupa Parlamenterler Meclisi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Avrupa Parlamenter Meclisi’nde Adana’yı ve evrensel vizyonlarını anlattı.

ADANA (İGFA) - Avrupa Parlamenter Meclisi Avrupa Diploması Ödülü; Türkiye’den Adana Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne verildi. Başkan Zeydan Karalar, katılımcılara Almanca hitap ederek, Adana’nın değerlerini anlattı, yerelden Avrupa’ya uzanan dayanışma ve iş birliği vizyonundan bahsetti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne layık görülen 2025 Avrupa Diploması Ödülü’nü, Fransa’nın Strasbourg kentinde alan Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, layık görüldükleri ödülle sorumluluklarının arttığını kaydetti.

Fransa’nın Strasbourg kentindeki Avrupa Parlamenter Meclisi’nde Avrupa Diploması Ödülü’nü, Avrupa Parlamenter Meclisi Avrupa Ödülü Komitesi Başkan Yardımcısı Pierre Alain Fridez’den alan Türkiye Belediyeler Birliği ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, salonda bulunanlara Almanca hitap ederek duygu ve düşüncelerini aktardı. Adana Büyükşehir Belediyesi adına, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından verilen Avrupa Diploması ödülünü büyük bir onur ve sevinçle kabul ettiklerini belirten belirten Başkan Zeydan Karalar, söz konusu değerli takdir için en içten teşekkürlerini iletti.

Balıkesir'de trafik yoğunluğu için hamle Balıkesir'de trafik yoğunluğu için hamle
BASKİ çevre kirliliğinin önüne geçiyor BASKİ çevre kirliliğinin önüne geçiyor
Balıkesir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek Balıkesir İtfaiyesi’nden bölge yangınlarına güçlü destek
Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı Uluslararası 6. Balıkesir Aromaterapi Festivali başladı
Antalya Alanya’nın içme suyu altyapısına güçlü dokunuş Antalya Alanya’nın içme suyu altyapısına güçlü dokunuş