Aydın Didim’de Başkan Atabay’dan üzücü haber


Gündem 19.06.2021 15:30:00 0
Aydın Didim’de Başkan Atabay’dan üzücü haber

Aydında geçtiğimiz günlerde Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, bir restoranda yemek sırasında uğradığı saldırı sonrası bugün yapılan sağlık kontrolünde burnunda kırık olduğu tespit edildi.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve avukatı geçtiğimiz günlerde Didim’de ikiz kuleler olarak bilinen kaçak yapıların sahipleri tarafından beyzbol sopaları ve demir sopalarla saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından tedavi altına alınan Başkan Atabay’ın sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah saatlerinde burun kanaması, baş dönmesi ve mide bulantısı artınca hastaneye kaldırılan Başkan Atabay’ın burnunda kırık olduğu tespit edildi. Başkan Atabay’ın tedavisi devam ediyor.


Akaryakıt fiyatlarında yeni uygulama: Artık yasak! 15 Mayıs'tan itibaren başlıyor Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt fiyatları için çok kritik bir karara imza attı. Buna göre VMax, Vpro gibi ifadelerle daha yüksek fiyata satılan benzin ve motorin için tek fiyat dönemini başlattı. Karar Resmi Gaz
Benzin ve motorine dev indirim geliyor! Dolar kurundaki stabil durum devam ederse, pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılacak. İndirim sonrası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni fiyatlar belirlendi.
ISPARTA'DA GÜLCÜLER 12 BİN TON REKOLTE BEKLİYOR Hava sıcaklığının yüksek seyretmesi ile 10 gün öne alınan gül hasadı başladı. Bu yıl 12 bin ton rekolte bekleniyor.
Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk Yalçın Küçüközkan: Play-off’ta yer almayı çok istiyorduk
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti