Aydın Kuşadası esnafı, Oda Başkanının muhalif uygulamalarına tepki gösterdi

Aydında Kuşadası esnafı, Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında propaganda yaptığı iddia edilen Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalımın oda kaynaklarını kullanarak yürüttüğü faaliyetlere tepki gösterdi.


Gündem 5.02.2021 12:00:00 0
Aydın Kuşadası esnafı, Oda Başkanının muhalif uygulamalarına tepki gösterdi

Arif  KUNUR (AYDIN LIFE)

Aydında Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günele yönelik iftira içerikli yayınları finanse ettiği öne sürülen Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım esnafların tepkisini çekmeye devam ediyor. Son yerel seçimlerde AK Partinin adayı Fuat Akdoğanı destekleyerek sahada çalışan Çalımın uygulamalarına tepki gösteren Kuşadası esnafları, "Bizim aidatlarımız ile bütçesi oluşan bir kurumun başındaki isimin finanse ettiği sözde gazeteciler başka kurumlara saldırıyor. Yazıklar olsun. Herkes işini yapsın" ifadelerini kullandı.


Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı
'Kırkikindi yağışları' geliyor: 14 il için sarı kodlu alarm! Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada etkili olacak olan yağışlarda sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi tehlikelere dikkat çekildi.
Keşanspor, Sarayspor 1953 karşısında Keşanspor, Sarayspor 1953 karşısında