Aydın protokolünden Başkan Atabay’a destek: “Didim ranta teslim olmayacak”


Gündem 16.06.2021 09:30:00 0
Aydın protokolünden Başkan Atabay’a destek: “Didim ranta teslim olmayacak”

Didimde geçtiğimiz akşam misafirleriyle beraber yemek yediği restorantta saldırıya uğrayarak yaralanan Belediye Başkanı A. Deniz Atabaya destek olmak için Aydın protokolü belediye önünde basın açıklaması yaptı.

Kemal ETLEÇ (Didim Postası) - Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabaya destek açıklaması için aralarında partili milletvekillerinin olduğu Aydın protokolü bir araya geldi.
Didim Belediyesi önündeki basın açıklamasına; CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Ali Çankır, Parti yöneticileri, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşları da katıldı.
"Bizim yolumuz belli, biz bu yoldan dönmeyeceğiz" CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Bizim yolumuz halk için adaleti aramanın yoludur. Tüm siyaset mafya ittifaklarına karşı bütün kirli ortaklıklara karşı kararlı bir şekilde yürüyecek ve adalet nihayet tecelli edecek" diye konuştu. Diğer katılımcılar da, "Didim ranta teslim olmayacak" yorumunda bulundular.


Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı
'Kırkikindi yağışları' geliyor: 14 il için sarı kodlu alarm! Sel, dolu ve yıldırım tehlikesine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada etkili olacak olan yağışlarda sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi tehlikelere dikkat çekildi.
Keşanspor, Sarayspor 1953 karşısında Keşanspor, Sarayspor 1953 karşısında
Kuvvetli yağışlara devam! 4 Mayıs hava durumu: Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Sağanak yağış ülke genelinde etkisini sürdürürken, hafta sonu için sarı kodlu uyarı geldi. Sıcaklıkların batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin edilirken, İstanbul başta o