Aydınlı çocuklar Didime misafir oldu


Gündem 8.11.2021 17:00:00 0
Aydınlı çocuklar Didime misafir oldu

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk evleri ve Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün organizasyonunda gönüllerince bir gün geçirdi. Ata binen ve safari motorlarıyla tur atan çocuklar Apollon Tapınağını gezdi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)- Çocuklar için düzenlenen gezinin sonunda Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Umut Tuncer ve personeli çocukları Akbük’tek Maxria Otel’de yemekte ağırladı. Otelin su parkında çocuklar hoş dakikalar yaşadı.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğümüze bağlı Çocuk evleri ve Koordinasyon Merkezlerinde kalan çocuklara moral ve motivasyon olsun diye düzenlenen geziyle ilgili konuşan Tuncer, "Çocuklarımız Aydın için bir kültür elçisi olacak. Didim’e ait kültür değerlerinin tanıtımı için farkındalık yaratacaktır. Sene boyunca 200’e yakın çocukları ağırladık" diyerek bu tarz etkinliklerin devam edeceğinin altını çizdi. 


Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor Yalvaç'ta Hıdırellez şenlikleri başlıyor
SERİK’TE 7. FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ Serik Avcılık Atıcılık Derneği tarafından düzenlenen 7. Fermalı Av Köpekleri Mera Yarışması Antalya’da yapıldı.
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ Antalya'ya yılın şubat, mart. nisan ve mayıs ayında 2 milyon 66 bin 962 turist geldi. Bu sayı, kent turizminde tüm zamanların en iyi başlangıcı olarak tarihe geçti.
Senirkent'te 25 İşçi İşten çıkarıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Senirkent'te yeni başkanın ilk icraatı ne oldu
Yalvaç Belediye Meclisi iki kritik maddeye onay vermedi Kamuoyunun merakla beklediği araç satışı ile GÖLTAŞ hisselerinin satışı konusunda meclis Başkan Kodal’a vize vermedi.