Bahçeli'nin kalp kapakçığı yenilendi!

Bahçeli'nin kalp kapakçığı yenilendi!


Yaşam 6.02.2025 21:22:00 0
Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığı yenilendi. Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu ile ilgili son gelişme parti genel merkezinden duyuruldu.

Bu hafta grup toplantısı yapmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kalp rahatsızlığı nedeniyle İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir özel hastanede önceki gün tedavi altına alınmıştı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Sertaç Çiçek tarafından yapılan yazılı açıklamada,  hastaneye yatan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 10 yıl önce değiştirilen kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine 6 Şubat'ta mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiş olup, cerrahi müdahalenin başarılı şekilde tamamlandığı duyuruldu.

Prof. Dr. Sertaç Çiçek, Bahçeli'nin sağlık durumunun tıbbi durumu son derece iyi ve stabil olduğu belirtilirken, odasında dinlendiği, kısa zaman içinde hastane sürecinin tamamlanarak günlük yaşantısına döneceği bildirildi.

RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.