Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında

Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında


Gündem 1.07.2025 00:02:03 0
Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hz. Peygamber’e (s.a.v.) yönelik saygısızlık içeren karikatürü çizen D.P. adlı şahsın gözaltına alındığını duyurdu, bu tür eylemlerin hukuk önünde hesap vereceğini vurguladı.

İSTANBUL (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir mizah dergisinde Hz. Peygamber’e (S.A.V.) yönelik saygısızlık içeren karikatürü çizen D.P. adlı şahsın yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Peygamber Efendimizin (S.A.V) karikatürünü yaparak nifak tohumları ekmeye çalışanları bir kez daha lanetliyorum” dedi.

Bakan Yerlikaya, söz konusu alçakça çizimi yapan D.P. adlı şahsın gözaltına alındığını bildirerek, “Bir kez daha yineliyorum: Bu hayasızlar hukuk önünde hesap verecektir” dedi.

Akdeniz Habercisi'nden Leman dergisine sert tepki: Derhal kapatılmalı Akdeniz Habercisi, Leman Dergisi'nin Hazreti Peygamber’i konu alan karikatürüne sert tepki gösterdi. Sözde dergi olan leman, derhal kapatılmalı, çalışanları hakkında gerekli yasal süreç başlamalı...
Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında Bakan Yerlikaya: Alçak çizimi yapan şahıs gözaltında
Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı! Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı!
Gülistan park ve yaşam alanı tamamlandı Isparta Belediyesi tarafından Gülistan Mahallesi’nde camiinin alt tarafında bulunan alana çocukların, gençlerin ve vatandaşların vakit geçirebilecekleri park ve yaşam alanı oluşturuldu.
Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler