Balıkesir’de AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı’ndan eleştiri istifası


Gündem 24.05.2021 12:00:00 0
Balıkesir’de AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı’ndan eleştiri istifası

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Nazmi Vizili, geçmişte partisini sert ifadelerle eleştirdiği tweetlerin ortaya çıkması sonrasında gelen tepkiler üzerine görevinden istifa etti.

BALIKESİR (İGFA) - AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları İl Başkanlığına atanan Mert Nazmi Vizilinin geçmiş tweetlerinde partisini sert bir şekilde eleştirdiği tweetler attığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Vizili, "Bu davaya gönül vermiş ve Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde yürümekten şeref duyan biri olarak, ömrümün kalanını da elimden geldiğince bu davaya hizmetle geçireceğim" diyerek istifa ettiğini açıkladı.

https://twitter.com/mertnazmivizili/status/1396527375148531713

Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI