Balıkesir Edremit Belediye Başkanı, muhtarlarla bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcıları ile birlikte ilçede ki 47 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.


Gündem 12.10.2021 12:30:00 0
Balıkesir Edremit Belediye Başkanı, muhtarlarla bir araya geldi

BALIKESİR(İGFA)- Kentin sorunlarını ve çözüm yollarını hep birlikte çözüme ulaştırmak için  Edremit’in 47 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ihtiyaç ve eksikliklerin tespit edilmesi ve giderilmesi için de ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Kent genelinde yeni planlamalar ve çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verilen toplantıda konuşan Başkan Arslan, "Yaptığımız hizmetlerde muhtarlarımızla istişare halinde hareket ediyoruz. Edremit’in her bir mahallesine sundukları katkı nedeniyle kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.