Gündem

Gündem Haberleri

Barış Gülay Red Carpet'ta

Barış Gülay Red Carpet'ta


Gündem 27.04.2024 10:23:07 0
Barış Gülay Red Carpet

Söz ve müziklerini kendi besteleyen ve hayranları tarafından Queen olarak anılan sevilen sanatçı Rock Star Barış Gülay şimdi de Altın Orkide’de kırmızı halı sunuculuğu yapacak. 

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü sanatçı basın ve medya mensuplarına yönelik olarak ilk kez düzenlenecek olan Altın Orkide Medya Basarı Ödül Törenlerinde, kırmızı halıda (Red Carpet)  röportajlarıyla yer alacak. Çok yönlü kişiliği ve anneliğinin yanısıra sevilen kişiliğiyle de ilgileri üzerinde toplayan Rock Star, yapacağı birbirinden ilginç röportajlarla yine ilgi odağı olacak. 

Bu yıl yeni bir konsept ile sadece medya ve basın mensuplarına ödüllerin verilecek olan Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni’nin büyük ses getirmesi bekleniyor.


Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor Altın Orkide Medya Başarı Ödül Töreni merakla bekleniyor
Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"