Siyaset

Siyaset Haberleri

BAŞDEĞİRMEN'DEN 1 MAYIS MESAJI


Siyaset 30.04.2021 18:29:00 0
BAŞDEĞİRMEN

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayınladı.

Başkan Başdeğirmen; Emeği ile hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sunan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

Belediye olarak, çalışan, emeklerini ortaya koyan mesai arkadaşlarımızın daha iyi hayat şartlarına ulaşabilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyor, çalışanlarımızı büyük bir ailenin üyeleri olarak görüyoruz.

Belediyemiz ve şirketlerinde mesai arkadaşlığı yaptığım çalışkan, dürüst ve cefakâr bir şekilde hemşehrilerimize alın teri ve emeğiyle hizmet veren işçi ve emekçi kardeşlerimle sonuna kadar birlikte el ele, omuz omuza yürüyerek, Isparta’mızı daha da ileriye taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensupları olarak, başta personelim olmak üzere tüm işçi kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve refah içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.


Böyle giderse Isparta'nın Eğirdir Gölü'nden su alabileceği alan kalmıyor Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Gölü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Belediye olarak gölden yılda sadece 13 milyon met...
Güçlü bir millet, güçlü bir aileden oluşur Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü, 15-21 Mayıs Uluslararası Aile Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu. İl Müdürü Güçlü ya...
Eğirdir'de el bombaları bulundu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde şoke eden gelişme, Babasultan Mevkiinde el bombası buldu. Ekipler hemen alarma geçti.
Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü Kemer’de 19 Mayıs coşkusu gün boyu sürdü
Davraz mahallesindeki aquapark, masal park’a dönüyor Davraz Mahallesindeki Aquapark, Masal Park’a dönüyor. Kadın ve çocuk ağırlıklı şehrin en gözde park alanlarından birisi olacak alanda voleybol, basketbol sahaları, tenis kortu yer alacak.