BAŞDEĞİRMEN’İN SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR


Spor 19.08.2020 16:39:00 0
BAŞDEĞİRMEN’İN SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bilek Güreşi müsabakalarında, Türkiye, Avrupa ve Dünya dereceleri elde eden Ispartalı Mehmet Dönmez’i makamında kabul etti. Başkan Başdeğirmen, Dönmez’i başarılarından dolayı kutladı ve kendisine antrenman masası hediye etti, altınla ödüllendirdi.

Henüz 20 yaşında olan, sağ ve sol kollarda Türkiye birinciliği ve ikinciliği, 2019 yılında Yunanistan’da yapılan müsabakalarda Avrupa 3.’lüğü ile yine aynı yıl Romanya’da yapılan müsabakalarda 55 kg’da Dünya 4.’lüğü elde eden Bilek Güreşçisi Mehmet Dönmez, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Dönmez’i başarılarından dolayı altınla ödüllendirirken, müsabakalara daha iyi hazırlanabilmesi amacıyla antrenman masası hediye etti.

Mehmet Dönmez’in bilek güreşinde, Isparta’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden milli bir sporcu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şunları söyledi:

“Mehmet kardeşimizi almış olduğu başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki müsabakalarında daha üst başarılar elde edeceğine inancım sonsuz. Türk Bayrağımızı hem Avrupa, hem Dünya Şampiyonalarında dalgalandıracağına eminim. Genç sporcularımızı destekliyoruz ve Mehmet kardeşimizin yanındayız, elimizden geleni yapacağız. Antrenman masası hediye etmek istiyoruz. Çalışmalarınla rakiplerini daha rahat yenme fırsatı bulacaksın ve bizleri de en güzel şekilde temsil edeceksin. Başarılarının devamını diliyorum”

Antalya açıklarında 2 bin yıllık gemi batığı: Yüzlerce tarihi seramik gün yüzüne çıkarıldı Geç Helenistik ve Erken Roma dönemine ait, 45 metre derinlikte keşfedilen yüzlerce seramik arkeologları heyecanlandırdı.
Isparta'ya 7 katlı yeni otopark geliyor Isparta Belediyesi, şehir merkezindeki otopark sorununu çözmek için harekete geçti
Gölcük tabiat parkı’nda aile kampı düzenlendi 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen Aile Kampı, doğayla iç içe bir ortamda aileleri bir araya getirdi. Vali Abdullah Erin’in açılışını yaptığı etkinlikte, sevgi, paylaşım ve birliktelik ön pla
Muhittin Böcek’in yerine Büşra Özdemir geldi! Antalya’da birçok ilk yaşandı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 5 Temmuz’da tutuklanmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında boşalan başkanlık makamına CHP Grup Başkanvekili ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Büşra Özde
Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi