Başdeğirmen önceliği öğrencilere veriyor


Siyaset 24.09.2019 16:54:00 0
Başdeğirmen önceliği öğrencilere veriyor

Belediye Başkanı Başdeğirmen, üniversite yerleşkesinde 24 bin m2’lik alanda SDÜ Rektörlüğü ile işbirliğinde asfalt çalışması yapılacağını açıkladı.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2019 yılı asfalt sezonunun üniversite yerleşkelerine verdiklerini söyledi. 2019 asfalt sezonu içinde Organize Sanayi Bölgesi’nde 74 bin m2’lik alanın OSB Müdürlüğü ile işbirliğinde asfaltlandığını kaydeden Başdeğirmen, önümüzdeki günlerde de üniversite doğu yerleşkesinde asfaltlama çalışmalarına başlanacağını söyledi.

 

SDÜ Rektörlüğü ile işbirliğinde yapılacak asfaltlamanın 24 bin m2’lik alanı kapsadığını kaydeden Başdeğirmen, “bu yılın son asfaltını SDÜ’de yapacağız. Üniversitemize öncelik verdik. Daha önce de OSB’de 74 bin m2 asfalt yaptık. OSB bizim için çok önemli. Sanayicilerimizin verdiği vergilerle hizmet üretiyoruz. Devletten aldığımız pay o vergilerden geliyor. Şimdi de üniversitemizde asfalt yapacağız. 24 bin m2 asfalt dökeceğiz.

 

Öğrencilerimizin Isparta’ya katkısı çok büyük. Onlara hizmet vermek zorundayız” dedi.

Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini
Başkan Başdeğirmen açıkladı: Cumhuriyet caddesi’nde orta refüj kaldırılıyor Isparta’da Cumhuriyet Caddesi için yapılan ankette çoğunluk orta refüjün kaldırılmasını istedi; Şükrü Başdeğirmen, sonuçlara göre trafik düzenlemesinin yeniden yapılacağını açıkladı.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı, söyleşiler ve imza günleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap ederken, 5 Nisan’a kadar yoğun bir program sunacak.