Başikada roketli saldırı: 1 asker şehit, 1 çocuk yaralı!

Milli Savunma Bakanlığı, Irakın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine düzenlenen roketli saldırıda 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.


Gündem 15.04.2021 00:00:00 0
Başikada roketli saldırı: 1 asker şehit, 1 çocuk yaralı!
BURSA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Irakın kuzeyinde bulunan Başika (Gedu) üs bölgesinde gece saatlerinde roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu.   Atılan üç roketten birinin üs bölgesine, diğer ikisi köy içerisine düştüğü kaydedilen paylaşımda, "Saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, köyde yaşayan bir çocuk da yaralanmıştır. Bölgede bir SİHA görevlendirilmiş ve gerekli tedbirler derhal alınmıştır. Kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır, yaralı çocuğumuza da acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Konya Büyükşehir Belediyespor hentbolda Play-off’a kaldı Konya Büyükşehir Belediyespor hentbolda Play-off’a kaldı
Antalya'ya 'kontrolsüz turizm' uyarısı İspanya'nın Kanarya Adaları’ndaki kontrolsüz turizm eylemleri devam ederken yabancılara yönelik bir dizi yasak kararı alındı. Benzer sürecin Antalya'da da yaşanabileceği uyarısı yapıldı.
TÜSÇAD Atranos tatil köyünün temeli atıldı TÜSÇAD Atranos tatil köyünün temeli atıldı
Nevide Çiçek'ten göndermeli dans Nevide Çiçek'ten göndermeli dans