Başkan Akbıyık Kozluca'da Projeleri Değerlendirdiler


Gündem 20.03.2021 01:03:00 0
Başkan Akbıyık Kozluca

Burdur İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Halil Candan ve Halil Çiçek ile birlikte Burdur'un Kozluca Köyü'ne ziyarette bulundu.

Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, merkeze bağlı Kozluca Köyü Muhtarı ile bir araya gelerek Kozluca hakkında istişarelerde bulundu.

Burdur Merkeze bağlı Kozluca Köyüne ziyarette bulunan İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri Halil Candan ve Halil Çiçek ile birlikte köy muhtarı Mehmet Yavuz ile Muhtarlık binasında bir araya gelerek, köy için yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.  Sonrasında ise proje çalışmalarının yapıldığı ve yapılacağı yerleri incelediler.


Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor Eğirdir'li Judocular Ordu'ya gidiyor
Isparta'da yağmur sonrası rengarenk görüntüler Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü bir atmosfer kazandırıyor.
Şehit Astsubay Şen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta devriye görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen (23) memleketi Antalya'da toprağa verildi. 51'inci doğum gününde anne Ayşe Şen, oğlunun Türk bayraklı tabutu yanında
Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti