BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, KİRAZLIDERE’DE SERGİLEMEK İÇİN SAVAŞ UÇAĞI GETİRTTİ


Siyaset 4.04.2021 15:01:00 0
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN, KİRAZLIDERE’DE SERGİLEMEK İÇİN SAVAŞ UÇAĞI GETİRTTİ

Isparta Belediyesi’nin Kirazlıdere rekreasyon düzenlemesi sona doğru yaklaşıyor. Kirazlıdere’de birçok sürpriz Isparta halkını bekliyor.


Başkan Başdeğirmen, gençlere ve çocuklara havacılığı sevdirmek amacıyla Isparta’ya Eskişehir’den savaş uçağı getirtti. F4 savaş uçağı  Kirazlıdere’de sergilenecek. Başkan Başdeğirmen, Kirazlıdere’de montajı devam eden savaş uçağını görmek için eşi ile birlikte Kirazlıdere’ye çıktı. Uçağın kokbitine binen Başdeğirmen eşi Şadiye hanım ile birlikte fotoğraf çektirdi. Başkan Başdeğirmen, kendi Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı:


“Gençlerimize ve çocuklarımıza havacılığı sevdirmek, Türk Havacılığının gücünü sergilemek amacıyla Eskişehir’den aldığımız F4 Fantom savaş uçağımızı Kirazlıdere’ye getirdik. Montaj çalışmalarına başlandı. Yakında halkımızın ziyaretine sunacağız. Talebimizi anında yerine Milli Savunma Bakanımız sayın Hulisi Akar ile Esşişehir 1. Ana Jet Üssü Fabrikalar Müdürlüğü Komutanı Tümgeneral Gürhan Ergürhan’a Ispartalı hemşehrilerim ve çocuklarımız adına teşekkür ederim.”


Belediye Meclisinde 16 madde görüşüldü Isparta Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısında görüşülen 16...
Altın madalya için ter dökecek Isparta’nın gelecek vaat eden güreşçisi Isparta 32 Spor’un sporcusu Bade Su Doğan, 6-9 Mayıs tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.
JANDARMA EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OPERASYONLARI Burdur Kolluk birimleri tarafından kaçakçılık ve organize suçları ile mücadeleye yönelik yürütülen çalışmalar azim ve kararlılıkla devam etmektedir.
Kepez Meclisi mali krizi çözdü Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.
Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak Manisa'da mahsuller için yeni pazarlar bulunacak