Başkan Erdoğan'dan anlamlı Haliç paylaşımı


Gündem 22.05.2020 23:50:00 0
Başkan Erdoğan

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sadece 10 ayda bakımsızlıktan Haliç'te 400 ton çamur biriktiği haberleri gündemdeyken 26 yılda Haliç'i 5 milyon m3 çamurdan temizleyip “Altın Boynuz”a çeviren Başkan Erdoğan'dan anlamlı bir paylaşım geldi.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Tıpkı 26 yıl önce bir bataklığa dönüşmüş olan Haliç’i tüm canlılar için masmavi, tertemiz bir yaşam alanına çevirdiğimiz gibi, ülkemizin dört bir yanında biyolojik çeşitliliği korumaya ve artırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Başkan Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde;

 

İnsanca bir yaşam için en az hava kadar, su kadar, toprak kadar ihtiyacımız olan biyolojik çeşitliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla BM tarafından ilan edilen 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü’nü tebrik ediyorum.

"ALLAH’IN YARATTIĞI TÜM CANLILARI KORUYARAK, HER BİRİNE DERİN SAYGI DUYARAK ÇALIŞIYORUZ"

Milletimize hizmet etme şerefine eriştiğimiz ilk günden beri tabiata sevgimizi, çevreye olan duyarlılığımızı kaybetmeden, Allah’ın yarattığı tüm canlıları koruyarak, her birine derin saygı duyarak çalışıyoruz.

TARİHİ HALİÇ HATIRLATMASI

Tıpkı 26 yıl önce bir bataklığa dönüşmüş olan Haliç’i tüm canlılar için masmavi, tertemiz bir yaşam alanına çevirdiğimiz gibi, ülkemizin dört bir yanında biyolojik çeşitliliği korumaya ve artırmaya devam edeceğiz.

 
 
CHP'li Oykun Başar'ın Oğlu Ege, kalp ameliyatı sonrası hayatını kaybetti CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar’ın Acı Kaybı: Oğlu Ege Başar Hayatını Kaybetti
Doğanhisar’da orman yangını: Söndürme çalışmaları sürüyor Konya’nın Doğanhisar ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor.
“MÜSİAD’dan Terörsüz Türkiye için tarihi adım” MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Salim Güntaç, “Bu bir güvenlik değil, kalkınma meselesidir” diyerek projeye güçlü destek verdi.
Burdur’da 18. Madde İmar Uygulamasında Usulsüzlük İddiası: Platformdan Cumhurbaşkanına Çağrı! Burdur’da 18. Madde Usulsüzlüğü Kapatılmak mı İsteniyor? Platformdan Cumhurbaşkanına Açık Çağrı!
Ordu Büyükşehir’den yol konforu hamlesi Ordu Büyükşehir’den yol konforu hamlesi