Başkan Konuktan taklit Torku paylaşımı!

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. “Taklitlerinden sakının” başlığı yer alan paylaşımda, taklit Torku ürünlerinin fotoğraflarına yer veren Konuk, “Taklitler aslını yüceltir” dedi.


Gündem 23.02.2021 11:30:00 0
Başkan Konuktan taklit Torku paylaşımı!

SİVAS (İGFA) - Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, sosyal medya hesabından taklit Torku ürünlerine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 
Sosyal medyadan tepki yağan Torku markalı ürünlerin Terko, Tokan, Tokon ve Tam Bisküvi Tom isimleriyle taklit edilmesine ilişkin paylaşım yapan Başkan Konuk, "Taklitler aslını yüceltir" dedi. Başkan Konuk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı; "Taklitlerinden sakının. Taklit edilecek kadar iyi bir ürün yaptığımız için gururluyuz malum taklitler aslını yüceltir ancak markamızın haklarını korumakta da kararlıyız." dedi.


İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz İmamoğlu: "İnce eleyip sık dokuyoruz
Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi Burdur Çavdır Kaymakamı GÖVERCİN onuruna veda yemeği düzenlendi
Başdeğirmen: Şehrimizi geliştirecek tüm çalışmalarda ITSO’nun yanındayız Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ITSO Başkanı Metin Çelik ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. Ziyarette 4. OSB çalışması ele alındı.
Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor
SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN ÇOCUKLARA LUNAPARK ETKİNLİĞİ