Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN ÖZER'DEN 15 TEMMUZ MESAJI


Gündem 15.07.2020 00:24:00 0
BAŞKAN ÖZER

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer, 15 Temmuz Milli İrade direnişi vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak anlamlı ifadelere yer verdi.

Başkan Özer: "Milletin dirayetiyle Türkiye'yi kaba kuvvetle teslim almaya kalkışanlara karşı tarihi bir set çektiğini vurgulayan Başkan Özer, "Kahraman Milletimiz, gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi meşru kabul etmez. Demokrasi ve milli irade dışında bir seçeneğe asla boyun eğmez. Bunu 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında bir kez daha tüm dünyaya gösterdi

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletimiz cesaretle, ferasetle ve inançla vatan savunmasında yer almış ve bu milli direnişle yeni bir destana imza atmıştır. FETÖ mensuplarına karşı vatan savunmasında iman dolu göğüslerini siper eden vatan evlatlarımızla hepimiz iftihar ediyoruz. Ak Parti Yalvaç teşkilatı olarak, aynı ruh ve aynı inançla tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını da, güvenlikte de, sağlıkta da, eğitimde her alanda Milletimize hizmetkarlığımız inançla sürdürüyoruz. 

Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz."

Anamas Tohum Azerbaycan’da Deneme İstasyonu Kuruyor Türk tarım sektörünün öncü firmalarından Anamas Tohum, Azerbaycan'da deneme istasyonu kuruyor. Firma sahibi Osman Dirican, çalışmaların startını vermek üzere ülkede temaslarda bulunuyor.
MST Akademi ilk mezunlarını verdi... Sektöre nitelikli genç güç MST Akademi ilk mezunlarını verdi... Sektöre nitelikli genç güç
Adıyaman Kahta’da geniş çaplı denetim Adıyaman Kahta’da geniş çaplı denetim
Ordu'da OSKEM’le sahiller güvende Ordu'da OSKEM’le sahiller güvende
Antalya Kepez'e 92 Milyon TL’lik yağmur suyu yatırımı Antalya Kepez'e 92 Milyon TL’lik yağmur suyu yatırımı